IT Projecten

Beecom garandeert kwaliteit. U bent bij ons aan het juiste adres voor professioneel advies.
Wij brengen uw IT omgeving in kaart en leggen samen met u uw noden vast.
Beecom staat voor innovatie en trekt volop de kaart van efficiente en betrouwbare oplossingen zoals virtualisatie en cloud toepassingen. Dankzij onze SLA-overeenkomsten blijven wij uw project over de hele lijn opvolgen en aansturen. De opvolging gebeurt zowel remote als on-site. Uw wensen staan bij de opmaak van een SLA altijd centraal en gebeurt volledig op maat. Ons doel is om u te ondersteunen in uw IT infrastructuur, terwijl u zich kan richten op uw corebusiness. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Hardware

Kwaliteit en een snelle levering zijn hier onze sterke troeven. Dankzij onze jarenlange expertise staan wij u bij met het juiste advies. Bij defect materiaal zorgen wij voor onmiddellijke omruiling indien op voorraad of anders voor een vlotte herstelling.

Webshop - Om digitaal flexibel te zijn kan u altijd terecht op onze webshop. Hier kan u 24/7 uw bestelling plaatsen en laten leveren.

Storage

Beecom is een betrouwbare en efficiënte partner voor uw broodnodige back-ups. We maken hiervoor gebruik van moderne technologieën die een minieme impact hebben op de prestaties en de hoeveelheid ruimte die nodig is om uw gegevens op te slaan.

Netwerken

Onze engineers analyseren grondig uw hele netwerk en brengen alle sterke en zwakke punten in kaart. Op die manier kunnen wij u advies geven opdat uw netwerk optimaal aangepast of benut wordt. Wij zorgen ook voor het beheer van uw netwerk zodat de veiligheid en snelheid gegarandeerd blijft.

Bekabeling

Beecom installeert alle databekabeling zowel in bestaande omgevingen als in nieuwbouw tegen zeer concurrentiële prijzen!