solutions .

IT is belangrijk binnen uw bedrijf, maar bezorgt u ook heel wat zorgen. IT is immers niet uw “core business” en (te) veel problemen worden reactief behandeld.

BEECOM, als totaalpartner, waarborgt de continuïteit van uw organisatie en helpt deze te verbeteren. Wij kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak en beschikken over ervaren consultants die u bijstaan met raad en daad.

Wij bieden expertise op gebied van: Support | Emplementatie | Migratie | Ontwikkeling | Organisatie | Management

advies .

Indien u over onvoldoende IT-knowhow beschikt binnen uw organisatie omtrent specifieke IT-vragen, dan kan u bij ons extern advies inwinnen.

Wij geven correct, onafhankelijk en strategisch advies en stellen oplossingen voor op maat. Bij uitvoering van deze oplossingen begeleiden we u van A tot Z.

data center .

Wanneer u serverruimte nodig hebt voor het hosten van uw website of voor uw applicaties dan is VPS (virtual private server) de geschikte oplossing voor u.

Een VPS is flexibeler en betrouwbaarder dan een server in uw bedrijf. Een virtuele server maakt gebruik van gedeelde hardware zonder verlies aan opslag, snelheid en processorcapaciteit.

Doordat een VPS deel uitmaakt van een cluster van servers is het gemakkelijker deze uit te breiden met extra geheugen of schijfruimte.

Daarnaast is de servercluster redundant opgezet. Valt één server uit dan neemt een andere server in de cluster de taken over.

Wanneer u kiest voor een VPS nemen onze medewerkers de installatie en indien gewenst het beheer op zich.

Zij houden alle software up-to-date en beschermen uw server tegen hackers, virusen, malware en andere risico’s.

 

 

 

 

Wanneer u CPU intensieve applicaties (bv. databank) gebruikt dan is een dedicated server aangewezen.

Een dedicated server is een fysieke server die, net als een VPS, in een datacenter geplaatst wordt en te huur wordt aangeboden.

De huur omvat de hardware inclusief besturingssysteem. bandbreedte en beheersdiensten. Het datacenter beschikt bovendien over de uitzonderlijke faciliteiten om een maximale uptime te garanderen: redundantie, gegarandeerde stroomvorziening, inbraakbeveiliging, water- en branddetectie en klimaatregeling.

In tegenstelling tot een VPS wordt de hardware van een dedicated server niet met anderen gedeeld.

cloud diensten .

Werken in de cloud biedt heel wat mogelijkheden en voordelen.

Kiezen voor de cloud betekent dat u uw vertrouwde IT-omgeving onderbrengt in beveiligde datacenters. Op deze manier beschikt u altijd over de meest recente IT infrastructuur en dit aan een vaste prijs. Een internetverbinding volstaat om altijd en overal, vanaf eender welk toestel, toegang te krijgen tot uw vertrouwde IT omgeving.

cloud applicaties .

teeds meer medewerkers willen te allen tijde en vanaf eender welke locatie bestanden kunnen raadplegen, bewerken en versturen. De meest bekende applicatie is Office 365. Deze software speelt perfect in op deze vraag naar “mobiliteit”.

Een document aangemaakt door een medewerker op kantoor kan perfect worden gelezen en aangevuld door een medewerker op de baan.

Software in de cloud (O365 – Winbooks – SAP – MS Office – BOB50) is voor alle medewerkers altijd en overal beschikbaar.

soft- & hardware .

software .

Om zo nauw mogelijk te voldoen aan de behoeften van onze klanten, heeft BEECOM zelf enkele applicaties ontwikkeld voor intern gebruik. Naast deze eigen applicaties realiseren we ook software op maat voor onze klanten.

Wanneer er overgegaan wordt tot maatwerk is een grondige beschrijving van de te realiseren functionaliteit(en) en het opstellen van het bijhorend datamodel essentieel. Onze aanpak is gebaseerd op basis van softwareonderdelen (componenten). Hierdoor dient een applicatie niet telkens volledig opnieuw geprogrammeerd te worden.

Een typisch maatwerk omvat volgende fases: analyse, design, codering, testing, implementatie, opleiding, nazorg en support. Vandaag hebben wij, dankzij onze oplossingen, onze kennis en ervaring, al een belangrijk klantenbestand opgebouwd. Ook in de toekomst zullen onze informatici de nieuwste evoluties op de voet blijven volgen.

Dus wilt u investeren in maatsoftware of zoekt u een standaardpakket, dan bent u bij ons in goede handen. Het concept van ons werk is uw werkdruk te verminderen en de juistheid van uw gegevens te verhogen. Dit leidt tot data die beter te controleren en te beheren zijn. Tevens voorzien we in een uiterst efficiënte nazorg en zorgen we voor een minimum aan interventietijd bij problemen en vragen.

hardware .

BEECOM is ook uw leverancier van hardware en dit zowel voor kleine, als voor grote bedrijven: Laptops, tablets, desktops en thin clients | Servers | Printers | VoIP | Routers | Firewalls | Storage | …

BEECOM is niet alleen uw leverancier maar staat ook in voor de garantie en voor de reparatie van uw materiaal.

Kantoren

  • ma – vrij: 09:00 – 12:30
  • ma – vrij: 13:30 – 18:00
  • zater-, zon- en feestdagen: gesloten

☎️ 052 25 95 40
📍Kerkstraat 91, 9255 Buggenhout
✉️ services@beecom.be

winkel Sint-Niklaas

  • ma – vrij: 09:00 – 13:00
  • ma – vrij: 13:30 – 17:30
  • zater-, zon- en feestdagen: gesloten

☎️ 03 777 50 55
📍Mercatorstraat 154B, 9100 Sint-Niklaas
✉️ solutions@beecom.be

beecom BV – BE 0452.402.159